Gemeente Bussum

Bussum bladvrij

Op 13 november start de gemeente met de jaarlijkse actie Bladslag

Binnen ongeveer zes weken moet Bussum weer bladvrij gemaakt zijn. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Particuliere tuineigenaren kunnen zich bij de actie bladslag aansluiten. Dit kan door het blad, wat van de gemeentelijke bomen in de tuin is gevallen, langs de straat te deponeren in de week voorafgaand aan de actie in uw buurt. Gooi geen blad in plantsoenen en boomvakken, dit kan namelijk verstikking van de beplanting veroorzaken. Ook moet u er goed op letten dat er geen ander afval, zoals takken of afgesnoeide bloemen tussen het blad zitten. Deze kunnen de apparatuur verstoppen. Tenslotte dient voorkomen te worden dat putten en brandkranen worden afgedekt.

Zodra de straat schoon is, is het niet meer toegestaan blad op of langs de straat te deponeren. Door de afdeling Toezicht & Handhaving van de Gewestelijke Afvalstoffen Dienst zal hierop worden toegezien.

Week 46: 13 t/m 17 november

Het Brediuskwartier en later in de week een gedeelte van "het Spiegel"

Week 47: 20 t/m 24 november

20 november gedeelte van het Spiegel

Vanaf 21 november Oostereng en Godelinde buurt, gebied tussen; Prinses Beatrixplantsoen/Lorentzweg, Huizerweg, Amersfoortsestraatweg en de Gaardes

Week 48: 27 november t/m 1 december

t/m 30 november vervolg Oostereng en Godelindebuurt, gebied tussen; Prinses Beatrixplantsoen/Lorentzweg, Huizerweg, Amersfoortsestraatweg en de Gaardes.


1 december Gildebuurt en Prins Hendrikbuurt.

Week 49: 4 t/m 8 december

Westereng en Laarderwegkwartier, Gebied tussen; Brinklaan, Huizerweg, Prinses Beatrixplantsoen/Lorentzweg en Randweg

Week 50: 11 t/m 15 december 2006

t/m woensdag 13 december Vervolg van Westereng en Laarderwegkwartier, Gebied tussen; Brinklaan, Huizerweg, Prinses
Beatrixplantsoen/Lorentzweg en Randweg. Vanaf 14 december vervolg "het Spiegel"

Week 51: 18 t/m 22 december 2006

restant van "het Spiegel"