Mojo Concerts

Delft, 9 november 2006

Ilse DeLange special guest bij concert Venice

Zangeres Ilse DeLange is a.s. maandag 13 november de special guest tijdens het concert van de Amerikaanse band Venice in Koninlijk Theater Carré. De stijl van Ilse DeLange past als geen ander bij het folk- en country repertoire van Venice. De basis voor hun vriendschap werd gelegd op festival Bospop, alwaar zij samen het melancholische nummer 'You can close your eyes' van James Taylor ten gehore brachten. Onlangs deden ze het nog eens dunnetjes over in het televisieprogramma 'Mooi Weer De Leeuw' van Paul de Leeuw.

Na een succesvolle presentatie van het nieuwe album 'Amsterdam' is Venice t/m 6 december op tournee langs de Nederlandse theaters. Naast de nummers van het nieuwe album brengt Venice ook hoogtepunten uit hun bestaand repertoire. Traditiegetrouw vinden er na de concerten signeersessies plaats.

Venice heeft zijn sporen in Nederland reeds dik verdiend; iedereen die de band een keer live heeft gezien is verkocht. De broers en neven Lennon hebben na de 2 Meter Sessies bij Jan-Douwe Kroeske, het winnen van de Edison Award voor beste buitenlandse groep en de albums 'Welcome To The Rest Of Your Life' en 'Pacific Standard Time' een trouwe schare fans opgebouwd. Tijdens de uitverkochte theatertournees in de afgelopen jaren hebben de heren meermaals laten horen dat hun samenzang en prachtige harmonieën ongekend zijn. De DVD 'Venice Live at the Royal Carré Theatre' en het album 'Amsterdam' bewijzen dit eens te meer.

Voor het concert zijn nog kaarten verkrijgbaar:
Venice met special guest Ilse DeLange
Koninklijk Theater Carré
maandag 13 november - 20.00 uur

Reserveren:
Carrélijn 0900 25 25 255 (40cpm) / www.theatercarre.nl / AUB 0900 0191 (40 cpm).

Voor meer informatie: www.venicecentral.com of www.mojotheater.nl.

========================================