De gesloten Chinese Gemeenschap schreeuwt nu om hulp

B? adviesbureau & consultancy

De gesloten Chinese Gemeenschap schreeuwt nu om hulp

Op maandag 13 november 2006 van 12:00 uur tot 15:30 uur wordt in Restaurant Ocean Paradise, Parkhaven 21 te Rotterdam een tweedekamer debat georganiseerd met de thema Problematiek bij de Chinese Horeca Ondernemers. De 6 grote politiekpartijen zijn hierbij uitgenodigd t.w. CDA - VVD - D66 - PvdA - Groenlinks en SP. Waarvan Groenlinks de volgende reactie heeft verzonden: 'Er is ook gekeken naar een vervanger maar omdat wij een kleine fractie zijn is er helaas ook geen ander spreker/kandidaat Kamerlid van GroenLinks beschikbaar die op betreffend terrein die dag een bijdrage kan leveren'. Wordt vervolgd op 13 november 2006 in de toespraak.
Eveneens gaan de volgende instanties wel deze bijeenkomst bijwonen: Voedsel en Warenautoriteit - CWI - Bedrijfschap Horeca & Catering - Koninklijk Horeca Nederland
- Ebo van den Bor en verschillende advocaten.
Van verschillende uitgenodigden overheidsinstellingen hebben wij het raarste en domste reactie ontvangen, die wij ook deze dag kenbaar gaan maken.

Gezien het feit dat wij de Chinese gemeenschap kennen als een gesloten bastion, komen zij NU op deze dag massaal schreeuwen om hulp!

Op deze dag gaan wij een rapport met petities uitgereikt. In dit rapport komen de opgesomde problemen van deze sector naar voren en een kopie van de reacties van de uitgenodigde partijen die niet komen. Een exemplaar zal ook uitgereikt worden aan de media, die deze dag zijn verslag komt doen.

Een interessante dag voor de media, om zijn/haar verslag te maken.