Lijst vijf Fortuyn


PERSBERICHT

Den Haag, 10 november 2006

Lijst vijf Fortuyn-campagnebus in Utrecht, Zeist en Amersfoort

De kandidaten van Lijst vijf Fortuyn zullen in verkiezingstijd met een campagnebus het land intrekken. De Fortuyn-bus trekt langs vrijwel alle grote steden in Nederland.

Op maandag 13 november doen de kandidaten achtereenvolgens Utrecht, Zeist en Amersfoort aan. Verscheidene kandidaat-Kamerleden, waaronder Mat Herben, João Varela, Cobie Gardien, Alexander van Hattem en Leen Molenkamp behoren tot de bemanning.

Die avond neemt lijsttrekker Olaf Stuger deel aan een verkiezingsdebat in 't Bonte Paard' in Laren. João Varela gaat maandagavond in discussie met Ageeth Telleman van D66 en Martin van Haeften van de PvdA in De Doelen, Rotterdam. Mat Herben maakt zijn opwachting bij een scholierdebat in Woerden. Eerste Kamerlid Rob Hessing laat de Lijst Fortuyn-stem horen tijdens een politiek debat onder leiding van Ferry Mingelen.

Meereizende Lijst vijf Fortuyn-kandidaten zullen op deze locaties niet alleen folders uitdelen, maar ook inloopspreekuren verzorgen. De opvallende campagnebus vormt de uitvalsbasis voor belangstellenden die meer willen weten over het Lijst Fortuyn-partijprogramma. De aanwezige kandidaten staan klaar om met hen in discussie te gaan, en samen met hen tot politieke oplossingen te komen voor de maatschappelijke vraagstukken die hen het meest bezighouden. Bovendien staat de koffie klaar!

'Het moet weer leuk worden in Nederland!' Deze Fortuyn-leus vormt het uitgangspunt voor de politieke standpunten en oplossingen in het kersverse Lijst Fortuyn-verkiezingsprogramma. Het is dan ook deze leus die de campagnebus siert. De Lijst vijf Fortuyn gaat in haar politieke oplossingen uit van vertrouwen, niet van wantrouwen. Iedereen die zich aan de huisregels houdt moet zich in Nederland thuis kunnen voelen.

De problemen in onze samenleving zien, durven benoemen en vervolgens van doordachte en nuchtere oplossingen voorzien. Dat is een opdracht die onze partij zal blijven vervullen. Het team van de Lijst vijf Fortuyn wordt geleid door lijsttrekker Olaf Stuger. Samen met Running Mat, Mat Herben en de overige kandidaten gaan we op weg naar een mooie verkiezingsuitslag.

U bent van harte welkom in onze campagnebus!

Indien u interesse heeft in het afnemen van interviews met de aanwezige kandidaten en/of de exacte locaties van de bus verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Voorlichting van Tweede Kamerfractie van Lijst Fortuyn: Agnes Leewis: 06-52428681; Diana Vis: 06-55883533; Mandy Smit: 06-15067091.

Het volledige campagneprogramma kunt u vinden op: www.lijstvijffortuyn.nl.

Het campagneprogramma van maandag 13 november 2006:

ma 13-nov Bustour Utrecht,Zeist, Amersfoort (verzamelen 10.15 uur Kaat Mossel) Utrecht Utrecht centrum Fold. + inl.spreekuur 11.00-14.00 Zeist Zeist centrum Fold. + inl.spreekuur 14.30-15.30 Amersfoort Amersfoort centrum Fold. + inl.spreekuur 16.00-18.00

ma 13 nov Laren Verkiezingsdebat van Politiek Café 't Gooi in 't Bonte Paard, Laren Olaf Stuger 20.00 -22.30 Rotterdam CaféPolitiek De Doelen, Schouwburgplein 52, Rotterdam João Varela 20.00 -22.00 Woerden Minkema College in Woerden Mat Herben 19.30 uur Den Haag Hockewedstrijd 'Unicef Cup 2006' - Klein Zwitserland Rob Hessing 19.00-21.15
Lijst vijf Fortuyn