Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Overvaller zonnestudio aangehouden

Apeldoorn, 13-11-2006 o De Koninklijke Marechaussee heeft zaterdagavond 11 november op de luchthaven Schiphol een 26-jarige man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de overval op een zonnestudio in Apeldoorn.

Direct na de overval op 10 november rond 18.15 uur heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. Onder andere werden de slachtoffers en diverse getuigen gehoord. Ook werd een buurtonderzoek en een technisch onderzoek ingesteld.

Met behulp van de informatie die dat opleverde kwam de politie een mogelijke verdachte op het spoor. Het betrof de 26-jarige man met een Griekse nationaliteit en een nog onbekende woon- of verbijfplaats.

De verdachte werd onmiddellijk landelijk gesignaleerd en deze snelle actie leverde zaterdagavond resultaat op door de aanhouding van de man op de luchthaven Schiphol.

De man is door agenten van Apeldoorn opgehaald en ingesloten voor nader verhoor. Het onderzoek is nog volop gaande en op dit moment kan nog niets gezegd worden over de mogelijke betrokkenheid van de man bij eerdere soortgelijke overvallen in Apeldoorn.