Geef Nederland zn stem terug.

Kumpany

Het zal niemand ontgaan zijn: 22 november aanstaande vinden de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen plaats. Al wekenlang staan politici te dringen voor media-aandacht om hun politieke boodschap over te kunnen brengen aan het Nederlandse publiek. Maar Nederland heeft ook wat terug te zeggen. Eristoff vodka wil daar iets aan doen en stelt daarom radiozendtijd op Radio 538 beschikbaar aan mensen die Nederland op hun eigen manier een beetje leuker willen maken.

Iedereen die op een leuke en zinvolle manier ergens campagne voor wil voeren mag zijn of haar ideeën achterlaten op www.eristoff.nl. De meest symphatieke campagnes worden opgenomen in een studio en zullen in de dagen voor de verkiezingen regelmatig op de radio te horen zijn. Op deze manier hoopt Eristoff onder de noemer Makes life just a little nicer het Nederlandse volk zn stem terug te geven.

Makes life just a little nicer
Maandelijks lopen er drie projecten op eristoff.nl waarop consumenten hun stem kunnen uitbrengen. De rode draad door deze projecten is dat ze het leven een beetje leuker maken voor jou en je omgeving. Het concept met de meeste stemmen wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd; de Eristoff-drinkers hebben het voor het zeggen. Zo hebben bijvoorbeeld sterke mannen op festivals en concerten kleine mensen op hun schouders getild voor een beter zich en hebben portiers een euro uitgedeeld aan verlatende clubbezoekers.

Voor informatie: Raoul Bissecker
Tel: +31(0)20 - 6564287
Fax: +31(0)20 - 6564256
Email: rbissecker@kumpany.nl