Politieberichten Eemland zuid, 10.00 uur

Utrecht, 13-11-2006

Tank zonder te betalen

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werd een automobilist aangehouden nadat hij had getankt zonder te betalen. Omstreeks 14.40 uur kreeg de politie melding dat een automobilist getankt had zonder te betalen bij een tankstation aan de Rondweg Oost. De politie keek uit naar de auto en op de Ganskuijl kon de 25-jarige man uit Amersfoort worden aangehouden en hij werd ingesloten voor verhoor.

Gewond na aanrijding

AMERSFOORT- Op zondagochtend raakte twee personen gewond na een aanrijding. Omstreeks 04.15 uur kreeg de politie de melding dat een auto van de weg was geraakt op de Amsterdamseweg. Door te hoge snelheid kwam de auto tegen een middengeleider aan en botste vervolgens tegen een verkeerslicht en kwam in de bosjes terecht. De twee inzittenden, 23 en 32 uit Amersfoort, raakte gewond en werden vervoerd naar het ziekenhuis.

Brandstichting

LEUSDEN- Op zaterdagavond werd er brand gesticht bij een school in Leusden. Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie en brandweer de melding dat een zonnescherm in brand stond bij een school aan de Berkelwijk. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand snel blussen en voorkwam erger.

De politie gaat uit van brandstichting en heeft de zaak in onderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van Eemland zuid; 0900-8844.