Internetaangifte van 13 t/m 16 november niet mogelijk

Leiderdorp, 13-11-2006 o Vanaf maandag 13 november 10.00 uur tot donderdag 16 november 10.00 uur is het niet mogelijk aangifte te doen via deze website. Dit in verband met de implementatie van een nieuwe versie van de Internetaangifte voor de korpsen op deze website (politie.nl).

Altijd aangifte mogelijk via telefoon of op bureau Indien u toch aangifte wilt doen in de periode dat de internetaangifte offline is, dan is dat uiteraard mogelijk via de telefoon: 0900-8844, of op het politiebureau bij u in de buurt. Via de link Vraagbaak of de Postcode Zoeker links op deze startpagina kunt u zoeken naar het dichtsbijzijnde politiebureau en de openingstijden van de bureaus.

Meer informatie De politie lanceert een nieuwe versie van de Internet Aangifte op Politie.nl. Belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om aangifte te doen van een groter aantal delicten op het gebied van diefstal en vernieling. Naast deze inhoudelijke uitbreiding is de nieuwe versie voor burgers nog gebruiksvriendelijker gemaakt.