Game Mania opent haar eerste Nederlandse gamestore

Game mania

Opening in Haarlem trekt duizenden belangstellenden

België - Oelegem, 13 november 2006 - Afgelopen zaterdag heeft Game Mania in Haarlem haar eerste Nederlandse winkel geopend. Al 14 jaar is de gamespeciaalzaak een begrip in de Belgische markt. Vanaf nu beschikt ook Nederland over een eerste filiaal van de succesvolle keten.

De opening van de eerste winkel in Nederland, is niet onopgemerkt voorbijgaan. Duizenden mensen kwamen op de opening van de eerste échte gamestore in Nederland af. Klanten stonden al om 05.00 uur 's ochtends in de rij, die tot laat in de namiddag aanhield.

Het concept van Game Mania is gebaseerd op drie hoofdactiviteiten: verkoop, verhuur en tweedehands (in- en verkoop). De gamespeciaalzaak biedt de grootste keuze aan games, spelconsoles en toebehoren en onderscheidt zich door klanten een hoge mate van specialisatie, vakkennis en klantvriendelijkheid te bieden.

De opening van de eerste Game Mania store werd feestelijk ingezet met spectaculaire acties en tal van exclusieve promoties. Voor slechts één dag, konden klanten van Game Mania, ruim voorafgaand aan de officiële introductie, op de Nintendo Wii spelconsole spelen. Tevens was voor de eerste keer de Game Mania mini-F1 racewagen te zien.

Peter Bergmans, Algemeen Directeur van Game Mania, is verheugd met de opening van het eerste Nederlandse filiaal. 'Ieder jaar opnieuw merken we dat games hard- en software een groter publiek aantrekt. Marktcijfers laten zien dat games het belangrijkste groeiproduct is in de home-entertainment markt. Wij spelen in op de behoefte van de Nederlandse klant door de komende jaren in heel Nederland game speciaalzaken te openen. Het filiaal in Haarlem is een mooi begin.'


---------------------------------------------

Noot voor de redactie (