De kortste Masterclass ter wereld

Quasar

Linux Experts Lanceren Masterclass Computers en Kunst

Eindelijk is het dan zover. Relaties en opdrachtgevers van softwarespecialist Linvision in Delft gaan hun werk anders beoordelen dan ze tot nu toe gewend waren.

In het kader van 'belevingscommunicatie' leert men gebruikelijke gedetailleerde software rekenmodellen van kracht en wervelingssimulaties, om te zetten in boeiende kunst. Men leert dus kunst te zien waar anders getallen regeren. Het is een kwestie van 'anders kijken'.

Zie daarom de kortste masterclass ter wereld op internet. Laat u uitdagen om opnieuw te kijken naar de output van complexe software- rekenprogramma's. Leer om kunst te zien en te scheppen. Op 15 januari 2007 moet de kunst die hierdoor gegenereerd wordt, ook daadwerkelijk getoond worden tijdens een fysieke presentatie onder het motto: Verbaas jezelf. Verbaas de wereld. Maak kunst!

Surf naar www.artofcalculation.eu

De Kortste Masterlass ter wereld wordt u gebracht door Prof. Dr. Pieter Adriaans (ook voorzitter van het Centrum voor Wiskunde en Informatica in Amsterdam), samen met het team van Linvision.

Met vriendelijke groet,

Jorrit Folmer
Ton Plekkenpol

06 54 905 302
info@quasar-group.nl