Ingezonden persbericht


Brocade breidt SAN Health-productfamilie uit

Nieuwe data-analyse- en rapportagetools vereenvoudigen SAN-beheer en verbeteren beschikbaarheid

Tilburg, 13 november 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Brocade, Nasdaq: BRCD) heeft zijn SAN Health-productfamilie uitgebreid met het nieuwe SAN Health Professional Framework. Ook zijn modules toegevoegd en is een nieuwe interactieve SAN Health Expert-adviesdienst beschikbaar. Deze uitgebreide SAN Health-productfamilie biedt SAN-beheerders zeer effectieve tools en diensten voor snelle en complete data-analyse en rapportage voor het optimaliseren van hun Brocade- en McData-SAN-omgevingen.

Al meer dan 10.000 SAN-klanten maken gebruik van SAN Health, het gratis auditinstrument dat in 2004 is gelanceerd. Met SAN Health kan een organisatie diagnostische data opslaan en deze vervolgens analyseren ten behoeve van rapportages. Brocade bouwt voort op deze tool met de introductie van SAN Health Professional, een gratis framework met meer data-analysemogelijkheden en meer functionaliteit. SAN-beheerders profiteren van het framework door een completer beeld van het gehele SAN: van de switches tot en met alle verbonden apparaten. Hiermee kan een beheerder onderhoud en inventarisatie vereenvoudigen, wat leidt tot hogere productiviteit en een geringere foutkans.

De nieuwe en uitgebreide SAN Health-productfamilie omvat de volgende componenten.


* Brocade SAN Health - een gratis instrument voor het opslaan van ruwe diagnostische switchinformatie. De data wordt gecontroleerd op problemen en geanalyseerd aan de hand van best-practice-criteria. Vervolgens wordt een op Visio gebaseerd topologiediagram gegenereerd en een Excel-rapportage met gedetaileerde informatie over de SAN fabrics, de switches en de verbonden apparatuur. Deze tool is als download beschikbaar op www.brocade.com/sanhealth.


* Brocade SAN Health Professional - een gratis framework met meer data-analysemogelijkheden en functionaliteit voor fijnmazig zoeken, filtering en analyse. Met deze tool kan een beheerder zoeken, vergelijken, op maat gemaakte rapportages creëren en analyses aanpassen. Dit alles is mogelijk met een eenvoudig te gebruiken GUI. De tool is gratis te downloaden op www.brocade.com/sanhealth.


* Brocade SAN Health Professional Change Analysis - deze optionele module (die tegen een vergoeding beschikbaar is) stelt gebruikers in staat om twee SAN Health-rapportages die op verschillende momenten zijn gemaakt, te vergelijken en de verschillen eruit te lichten. De module is in de vorm van een jaarlijks abonnement te koop via www.shopbrocade.com.


* Brocade SAN Health Expert - deze dienst is op abonnementsbasis beschikbaar en voorziet in gedetailleerde SAN-analyses en kwartaalgesprekken met een ervaren SAN-expert van Brocade. Meer informatie over deze en andere abonnementen is beschikbaar op www.brocade.com/sanhealth.

"Voorzorgsmaatregelen worden altijd gekoppeld aan een goede gezondheid en SAN's zijn in dat opzicht geen uitzondering", zegt Tom Buiocchi, Vice-President of Worldwide Marketing van Brocade. "IT-beheerders, onder wie meer dan 10.000 SAN Health-gebruikers, kunnen nu profiteren van nieuwe, waardevolle tools voor complete data-analyse en rapportage in SAN-omgevingen."

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.