FlexiClick verhoogt beschermingswaarde

Simon a cohen vermogensbeheer

Persbericht Rotterdam, november 2006

FlexiClick verhoogt beschermingswaarde

Per eind oktober is de beschermingswaarde van FlexiClick opnieuw vastgesteld. De bodem onder de koers van het beleggingsfonds is met Euro 0,70 verhoogd tot Euro 7,40. Hiermee is voor het komende jaar ruim 80% van de huidige intrinsieke waarde beschermd. De beheerder Simon A Cohen Vermogensbeheer te Rotterdam verwacht dat FlexiClick de komende twaalf maanden net als over het voorgaande jaar in staat zal zijn te profiteren van de door haar voorziene verdere stijging van de aandelenkoersen. Daarnaast blijft het fonds behoorlijk beschermd, mochten zich onverhoopt toch grote koersdalingen voordoen.

De intrinsieke waarde van een participatie FlexiClick bedroeg aan het eind van de maand oktober Euro 9,21. FlexiClick richt zich op de aandelenmarkten van Nederland en de Verenigde Staten waarop ruim voldoende optiemogelijkheden aanwezig zijn die beschermen tegen relatief grote koersverliezen.

FlexiClick biedt het beste van twee werelden: een flexibele, doorlopende bescherming door optieconstructies en een rendement dat flink kan oplopen bij stijgende beurskoersen. In de slechte beursjaren 2001 tot 2003 is de waarde van FlexiClick minder gedaald dan de betreffende beursindices.

Over Simon A Cohen Vermogensbeheer
Simon A Cohen Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder sinds 1978. De onderneming is gespecialiseerd in beschermd beleggen. Deelname aan FlexiClick is mogelijk vanaf Euro 2.500.

Nadere informatie:
Simon A Cohen Vermogensbeheer BV
Veerkade 7 a, 3016 DE Rotterdam
de heer E. van den Berg
info@simonacohen.nl
www.simonacohen.nl
tel. 010 - 412 80 01