Ingezonden persbericht


Prologis vergroot Europese exposure via Warehouematch.com

Prologis vergroot haar internet exposure door haar gehele Europese aanbod te publiceren via Warehousematch. Enkele maanden geleden heeft Prologis haar eigen website www.prologiseurope.com met al haar beschikbare magazijnen en bouwgronden gelanceerd. In een unieke samenwerking wordt dit aanbod ook getoond via Warehousematch.com, dit door het aanbod van Prologis' website één-op-één over te zetten naar Warehousematch' website.

Prologis heeft het volste vertrouwen in de toegevoegde waarde van Warehousematch' advertentieplatform. Met een uitgebreid aanbod aan logistiek vastgoed trekt de website wereldwijd meer dan 20.000 bezoeken per maand. De relevantie van de zoekers naar opslagruimte (het merendeel is zelf gebruiker en/of beheerder van magazijnruimte) is hierbij een overtuigend aspect.

Prologis ziet Warehousematch als een belangrijke en dynamische speler in de logistieke vastgoedmarkt. De ingezette strategie van Europese dekking is in vergevorder stadium, innovatie en creativiteit voeren hierin nog steeds de boventoon. De reactie van Ko Nuijten, Prologis' Vice President and Country Officer Benelux, op de vorige week geïntroduceerde GoogleMaps-functionaliteit is hier typerend voor: 'GoogleMaps is een erg slimme zet van Warehousematch '.

Prologis, van oorsprong Amerikaans met een notering aan de Amsterdamse Euronext, is Europa's grootste eigenaar en ontwikkelaar van logistiek vastgoed (magazijnruimte). Het heeft haar strategische aanwezigheid in Europa sinds 1997 uitgebreid tot vestigingen in 13 landen, en bezit en beheert meer dan 6,5 miljoen vierkante meter aan distributiecentra in 29 Europese markten. Prologis' Europees hoofdkantoor is gevestigd op Schiphol Airport, Amsterdam.

Warehousematch.com, opgericht in 2001 en gevestigd te Waddinxveen(NL), is in vijf jaar uitgegroeid tot de Europese marktpartij voor vraag en aanbod in de markt van logistiek vastgoed. Ze verschaft de bezoeker van haar website informatie over het actuele aanbod van magazijnruimte, logistieke diensten en bouwgrond. Daarnaast biedt de website kennismodules welke toegepaste antwoorden geven op vragen rond logistiek vastgoed.

----------------------

Voor de redactie:
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met dhr. R. van Ast, directeur Warehousematch (+31-182-620 209)