Ingezonden persbericht


Persbericht

Michel van Uden Formule Coach bij RegioProviders

Gendt, 13 november 2006 - - Bij RegioProviders, de aanbieder van hoogwaardige internetdiensten voor het MKB, is Michel van Uden aangesteld als Formule Coach voor de RegioProviders franchiseformule. Van Uden (38) is in zijn nieuwe functie onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbouw van de franchiseformule die bepalend is voor de groeistrategie van RegioProviders. Daarnaast zal hij de franchisenemers gaan begeleiden bij het ondernemerschap.

Technologische ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar zeer snel op. "Daardoor is het voor de huidige MKB-er vaak moeilijk de juiste keuzes te maken", stelt Michel van Uden. "Wij hebben een eigen methode ontwikkeld om aan de hand van een heldere analyse bij de klant die oplossing te leveren die direct resultaat genereert. De bedrijfsprocessen bij de MKB-ondernemer vormen hierbij het uitgangspunt. RegioProviders biedt de mogelijkheid voor iedere klant op te treden als enige leverancier van internetdiensten. Daarbij is een kwalitatieve lange termijnrelatie het uitgangspunt."

De RegioProviders franchiseformule moet er voor gaan zorgen dat RegioProviders binnen vijf jaar beschikt over 25 vestigingen verspreid over Nederland.

Robbert Bakker, directeur RegioProviders, zegt: "Omdat wij hebben gekozen voor een duidelijke groeistrategie op basis van een doordachte formule, is het van belang de nieuwe franchiseformule goed te implementeren. Daarnaast moeten onze franchisenemers goed worden begeleid. Met Michel van Uden hebben we hiervoor de juiste persoon aangetrokken."

RegioProviders, Postbus 7, 6690 AA Gendt. Tel: 0481- 427 300, fax: 0481- 427 399.

Internet: www.regioproviders.nl

Over RegioProviders

RegioProviders is aanbieder voor het MKB van hoogwaardige internetdiensten. Uitgangspunt daarbij is een kwalitatieve lange termijnrelatie. Kernwaarden die daarvoor worden gehanteerd zijn: dichtbij, betrokken, compleet en innovatief.

RegioProviders richt zich vanaf 1996 op de zakelijke markt. Door de groeiende vraag bij het MKB naar betaalbare resultaatgerichte oplossingen, één toeleverancier en een betrokken professionele partij in de buurt, werd RegioProviders een steeds belangrijker partij voor het MKB in de regio Arnhem - Nijmegen. RegioProviders investeert veel in kennis, techniek en personeel om invulling te geven aan deze vraag.

RegioProviders heeft gekozen voor franchisen als groeistrategie. Hierdoor is het mogelijk om op basis van de kernwaarden in meerdere regio's het regionale MKB te voorzien van internetdiensten. Door franchisen is het bovendien mogelijk om schaalvergroting toe te passen waardoor kwaliteitsdiensten voor het MKB betaalbaar blijven.