Start1-2 vergelijkt lijsttrekkers op Sex appeal en Charisma

Start1-2

In deze verkiezingstijd met harde debatten en veel discussie over politieke programma's mag ook wel eens gekeken worden naar de lijsttrekker als individu. Wat kenmerkt deze lijstrekker als persoon? En hoe ziet Nederland dit? Met die gedachte is Start1-2 een vergelijking gestart waar Jan-Peter, Wouter, Femke en de andere lijsttrekkers worden beoordeeld op o.a. leiderschap, charisma en sex appeal. Net als bij de verkiezingen telt ook bij Start1-2 de stem van het volk. Voor bezoekers is het mogelijk reviews te schrijven, waardoor de top-12 van de lijsttrekkers kan veranderen.

Met deze ludieke actie viert Start1-2 haar geboorte. De website www.start12.nl (spreek uit Start één, twee) staat voor duidelijke overzichten en objectieve vergelijkingen aan de hand van ervaringen van gebruikers. De website past volledig binnen de ontwikkelingen van 'het nieuwe zoeken' op Internet. Hierbij staat het vergelijken en beoordelen van producten en diensten aan de hand van ervaringen van gebruikers centraal. Start1-2 richt zich niet op het vergelijken op productniveau (zoals succesvolle sites als kieskeurig.nl en vergelijk.nl), maar maakt vergelijkingen van de aanbieders van producten en diensten. Van datingsites tot wintersportaanbieders, van vacaturesites tot autoverhuurbedrijven, Start1-2 vergelijkt het.

In slechts twee stappen wordt per onderwerp een duidelijk overzicht gegeven van de beste 12 aanbieders, compleet met beschrijving en beoordeling. De kracht van Start1-2 is dat iedereen de mogelijkheid heeft zijn of haar ervaring te uiten door een review te plaatsen. Deze reviews zijn voor iedereen zichtbaar en kunnen de bezoeker helpen met het maken van keuzes en het kopen van producten. Door deze bundeling van diverse gebruikerservaringen ontstaat een objectieve weergave van de beste aanbieders per onderwerp.

De lijsttrekkervergelijking en andere vergelijkingen zijn te vinden op: www.start12.nl


---