Gemeente Eindhoven

Persbericht 13 november 2006, no. 293

Prijzenfestival gekoppeld aan lancering vernieuwde site

Digitale metamorfose voor sportcomplex Eindhoven-Noord

Vrijdag 10 november 2006 is de totaal vernieuwde website van Sportcomplex Eindhoven-Noord (SEN) de lucht in gegaan.

Doel van deze metamorfose is om meer bezoekers naar de website www.sen.eindhoven.nl te trekken en hen te bewegen om actief te worden op het sport- en vrijetijdscomplex aan de Vijfkamplaan te Eindhoven. Aan de lancering van de vernieuwde website is een Prijzenfestival gekoppeld.

Sneller naar juiste informatie

In de afgelopen maanden is er gesleuteld aan de digitale metamorfose van Sportcomplex Eindhoven-Noord. De gebruiksvriendelijkheid en de vormgeving zijn ingrijpend veranderd. U kunt nu sneller de informatie over de vele activiteiten, accommodaties en sportverenigingen vinden. Daarbij verlevendigen geluid en animaties de nieuwste editie van de website van het sportcomplex. Zes nieuwe onderwerpen zijn straks terug te vinden op een dynamische homepage. Daarbij kunt u denken aan onder andere een speciale kidspagina, acties & aanbiedingen en een interactieve plattegrond.

Vernieuwde website past bij doorontwikkeling sportcomplex

De eigentijdse breed opgezette website sluit uitstekend aan bij de doorontwikkeling van Sportcomplex Eindhoven-Noord, thuisbasis en ontmoetingsplaats voor individuele sporters en recreanten, sportverenigingen, scholen, groepen en bedrijven.