2e persbericht van maandag 13 november 2006

Eindhoven, 13-11-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Huisartstas met medicijnen uit auto gestolen

Een huisartstas met daarin onder andere verschillende medicijnen is maandag tussen 8.30 en 9.45 uur ontvreemd uit een auto. De auto stond bij de huisartspraktijk aan de Paqualinistraat geparkeerd. In de tas zaten medicijnen, zoals pijnstillers, atropine en morfine. De politie vraagt mensen die de tas en/of de spullen hebben gevonden, deze aan het dichtstbijzijnde politiebureau af te geven. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de politie: 0900-8844.

Eindhoven: Schoudertas met medicijnen gestolen

Maandag tussen 10.15 en 11.30 uur is van een fiets, gestald bij het Sint Catharinaziekenhuis, een blauwe ANWB-schoudertas met medicijnen gestolen. Het gaat om een groen met wit doosje waarin 30 harttabletten zitten van het merk Coversyl. Verder zat in de tas nog een doosje met ongeveer 20 tabletten acetylsalicylzuur; dat is een soort paracetamol. Verder bevond zich in de tas een zwarte etui met rits. Daarin zitten twee insulinepennen van het merk Novo Nordisk en een aantal naalden. In de insulinepennen zitten capsules van het merk Insulatart. In de tas zaten ook diverse persoonlijke spullen waaronder een zonnebril en een bankpas. De politie vraagt mensen die mogelijk de medicijnen hebben gevonden, deze af te geven aan het dichtstbijzijnde politiebureau. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de politie: 0900 8844.

Beek en Donk: Politie houdt venter aan

De politie heeft maandag rond 12.15 uur op de Pater Becanusstraat een 51-jarige man uit Maasbracht aangehouden. Kort daarvoor kregen agenten de melding dat er een man parfum aan het venten was voor een plaatselijke winkel. Bij navraag bij de winkel was hun daarover niets bekend. Toen de politie de venter even later aantrof vertelde hij zojuist een pakket verkocht te hebben en dat hij niet in het bezit was van een ventvergunning. De verdachte is aangehouden waarna hij na verhoor weer in vrijheid werd gesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Diefstal uit winkel

In een winkel aan de Eindhovenseweg is tussen zaterdag 17.00 uur en maandag 13.00 uur ingebroken. Een slot van een toegangsdeur is opengebroken om binnen te komen. Ongeveer 2600 euro werd uit het pand weggenomen.