Gemeente Den Haag

november 2006
Nieuw: Huisvuilkalender 2006/2007 (13 november)

Vanaf medio november wordt de nieuwe huisvuilkalender 2006/2007 verstuurd. De kalender gaat in per 27 november en vervangt hiermee de kalender die nu in het bezit is van alle Haagse huishoudens. Op 16 november reikt wethouder Rabin Baldewsingh de eerste exemplaren officieel uit. Hij overhandigt de kalender aan de Hagenaars, die hun gezicht hebben geleend voor de kalender en de HANS-campagne. Dit als dank voor hun bijdrage aan een schoon en milieubewust Den Haag.

NIEUW UITERLIJK
De kalender is dit jaar in lijn met de HANS-campagne. De campagne ter bevordering van het goed gescheiden aanbieden van huishoudelijk afval, waaronder groente-, fruit- en tuinafval. Er zijn fotos van Hagenaars opgenomen, die vragen hebben over huishoudelijk afval. HANS geeft antwoorden op deze vragen en handige tips. Ook heeft de kalender dit jaar een makkelijk te hanteren formaat, te vergelijken met een verjaardagskalender. Al met al een uitgebreide en nuttige informatiebron voor het gescheiden aanbieden van huishoudelijk afval op de vastgestelde inzameldagen. De kalender is net als in andere jaren niet bestemd voor bedrijven.

MEER INFORMATIE
De huisvuilkalender is ook terug te vinden op internet: www.denhaag.nl/huisvuilkalender. Vanaf 27 november is de nieuwe kalender opgenomen. Hagenaars die geen toegang tot het internet hebben, kunnen bellen met het gemeentelijk ContactCentrum op 070 353 3000.