Ingezonden persbericht


nieuwsbericht

Hilversum, 13 november 2006

Balkenende, marijnissen, rutte, halsema en wilders in lijst 0: de stemmen doe je zo show

Stem jij op het CDA, SP, GroenLinks of toch een andere politieke partij? Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand helpen jou op zondag 19 november van 20.30 uur tot 22.00 uur bij BNN op 3 een keuze te maken in de Thema-avond: Lijst 0. Hiervoor ontvangen zij in het onderdeel Lijst 0: De Stemmen Doe Je Zo Show de lijsttrekkers Jan-Peter Balkenende, Femke Halsema, Jan Marijnissen, Mark Rutte en Geert Wilders.

Lijst 0: De Stemmen Doe Je Zo Show bestaat uit vijf rondes en elke ronde staat een ander thema centraal. Door middel van de Schijf van Vijf behandelen Filemon en Sophie met de lijsttrekkers vijf thema's die jongeren het belangrijkst vinden in de verkiezingen: werkgelegenheid, onderwijs, integratie, veiligheid en milieu. Doel van de avond is om jou meer helderheid te verschaffen waar de verschillende partijen voor staan en welke partij uiteindelijk jouw stem krijgt.

Naast Lijst 0: De Stemmen Doe Je Zo Show wordt van 21.30 uur tot 22.00 uur in Lijst 0: Holland's Next Top Politician een portret gegeven van Wouter Bos en Jan-Peter Balkenende. Wie is het meest geschikt om straks minister-president van Nederland te zijn?