Eriks NV

P E R S B E R I C H T

Van Raad van bestuur ERIKS group nv

Datum 13 november 2006

Goedkeuring aandeelhouders overname WYKO

AANDEELHOUDERS ERIKS GROUP NV STEMMEN IN MET ALLE VOORSTELLEN MET BETREKKING TOT DE OVERNAME VAN WYKO EN UITGIFTE VAN AANDELEN

De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (`BAVA') van ERIKS group nv (`ERIKS') heeft vandaag ingestemd met de voorgenomen acquisitie van WYKO Holdings Limited (`WYKO'). ERIKS voldoet hiermee aan een belangrijke voorwaarde van de koopovereenkomst, zoals aangekondigd in het persbericht van 17 oktober 2006.

Op voordracht van de raad van commissarissen hebben de aandeelhouders van ERIKS ingestemd met de benoeming van de heren Bill Wilson, de huidige CEO van WYKO, en Mark Dixon, de huidige COO van WYKO, in de raad van bestuur van ERIKS met ingang van het moment van de overname.

Tevens is de raad van bestuur van ERIKS door de BAVA aangewezen als orgaan dat bevoegd is om, met goedkeuring van de raad van commissarissen, te besluiten tot (i) uitgifte van gewone aandelen ter (gedeeltelijke) aflossing van het overbruggingskrediet, (ii) verlenen van rechten tot het nemen van gewone aandelen ter (gedeeltelijke) aflossing van het overbruggingskrediet en (iii) beperken of uitsluiten van voorkeursrechten van aandeelhouders.

Nu inmiddels ook de formele toestemming van het Duitse Bondskartelbureau is verkregen en geen toezichthoudende instantie de voltooiing van de transactie verbiedt, is met de goedkeuring van de aandeelhouders aan alle voorwaarden van de koopovereenkomst voldaan.

De overname zal naar verwachting op 16 november 2006 worden afgerond. Vanaf die datum zullen de cijfers van WYKO worden geconsolideerd en opgenomen in de cijfers van ERIKS.

Voor nadere informatie kunt u zich richten tot de heer J. van der Zouw, CEO en/of de heer J.G. de Boer, CFO

Telefoon +31 72 54 75 888


---- --