Ingezonden persbericht


Persbericht: TDWI Europe 2006 in Amsterdam
13 en 14 november, Dorint Sofitel Amsterdam.

Bilthoven, 25 oktober 2006. The Data Warehousing Institute (TDWI) organiseert dit jaar de vierde Europese conferentie TDWI Europe 2006 in Amsterdam op 13 en 14 november aanstaande. Met deze conferentie wil TDWI het beste op het gebied van business Intelligence (BI) bieden. En aan de hand van lezingen en cursussen rond het thema 'BI-Project Management en Data Warehousing' de werkrelatie tussen business en IT versterken.

Highlights
Tot de highlights van de conferentie behoort Wayne Eckerson, Director of Research van TDWI en auteur van het populaire boek 'Performance Dashboards'. Eckerson zal niet alleen een keynote houden over de belangrijkste trends op het gebied van BI, maar ook een eendaagse cursus geven over performance dashboards. Dan is er nog de keynote van Frank Buytendijk, oud-analist van Gartner; ook hij geeft een cursus van een halve dag.
Een andere beroemde Europese expert is Nigel Pendse, auteur van het OLAP-rapport, die een halve dag zal wijden aan het OLAP-Survey. Andere sprekers zijn onder meer Larissa Moss, Pieter den Hamer en Michael Hahne.

Meer informatie
Als partner van TDWI is CIBIT nauw betrokken bij de organisatie van dit congres. Voor meer informatie en inschrijven kijkt u op: http://www.cibit.nl/site.nsf/page/kim_seminars_2006_seminar_informatiemanagement_13_14_november_tdwi_europe

------