Gemeente 's-Hertogenbosch


01-11-2006
Asfaltonderhoud Gemaalweg en Engelsedijk

De gemeente start in de week van 13 november met asfaltonderhoud aan de Gemaalweg en de Engelsedijk. De werkzaamheden bestaan uit het wegfrezen van een gedeelte van de bestaande asfaltlagen en het aanbrengen van nieuw asfalt. Op een aantal weggedeeltes wordt ook de fundering aangepast. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Gelet op de bereikbaarheid van de percelen is voor de onderstaande fasering gekozen.

Op maandag 13 november wordt gestart met werkzaamheden op het gedeelte tussen Gemaalweg 1 en nummer 5. Hier vindt een reconstructie plaats en wordt de fundering aangepast. Op zaterdag 18 november wordt gestart met het (deels) wegfrezen van het asfalt tussen Gemaalweg 5 en aansluiting Treurenburg (bij de Genie) en op de Engelsedijk. Op maandag 20 november wordt gestart met het aanbrengen van het nieuwe asfalt. Aansluitend worden de bermen hersteld.

Het verkeer gaat hinder ondervinden van de werkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid of met snelheidsbeperking over de gefreesde weggedeelten geleid; dit is afhankelijk van de vorderingen van het werk. Omleidingsroutes worden aangegeven door borden.