Hoogheemraadschap van Rijnland


peilbesluit binnenstad van Gouda
Persuitnodiging: Herziening peilbesluit binnenstad van Gouda

Het hoogheemraadschap van Rijnland is verantwoordelijk voor het waterpeil in het gebied. Iedere tien jaar moet dit waterpeil opnieuw worden beoordeeld. Zo ook in de binnenstad van Gouda. Dit kan Rijnland niet alleen. Gebruikers van de binnenstad spelen daar een rol bij. Zij worden dagelijks met het water geconfronteerd.

Voor de binnenstad van Gouda is het nu tien jaar geleden dat het peilbesluit is vastgesteld. Rijnland moet daarom het peilbesluit herzien. Om een goed voorstel te doen voor deze herziening houden het hoogheemraadschap en de gemeente Gouda op 13 november een bijeenkomst voor belanghebbenden om over hun knelpunten te vertellen. Op deze avond is er ook meer informatie te krijgen over de historie van het Gouds water, het systeem van alle watergangen in Gouda en het waterplan. De aangedragen knelpunten nemen we mee bij de vorming van het definitief peilbesluit.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze informatieavond aanwezig te zijn. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de Agnietenkapel in Gouda.

Meer informatie

Meer informatie over dit onderwerp kunt u krijgen bij de afdeling Communicatie van het hoogheemraadschap van Rijnland, telefoon 071-3063401