Ingezonden persbericht


Gemeente Heerde

Persbericht

Datum: 10 november 2006

Wethouder Van Ommen opent fototentoonstelling

Op maandag 13 november opent wethouder Van Ommen in het gemeentehuis van Heerde een fototentoonstelling van fotoclub De Sprengen. De foto's zijn gemaakt door leden van de fotoclub, waarbij ieder zijn eigen thema heeft gekozen. Dit zorgt voor een expositie met een rijke diversiteit aan beelden.

De expositie van de amateur fotografenvereniging 'De Sprengen' is sinds 7 november te zien in het gemeentehuis van Heerde en zal duren tot eind januari. De officiële opening vindt 13 november plaats om 17.00 uur.

De tentoongestelde foto's laten het werk zien van verschillende leden van de fotoclub. Iedere fotograaf heeft zelf een thema gekozen, waarmee geëxperimenteerd werd om te komen tot een voor hem of haar nieuwe vorm van fotografie. Door te kiezen voor onverwachte standpunten, door gebruik te maken van licht-donker effecten, onscherpte, bijzondere uitsneden, lijnenspel of herhalingen ontstond veel zeggingskracht in de beelden. De grote diversiteit die zo ontstond maakt een bezoek aan de expositie zeker de moeite waard.Ingezonden persbericht