Ingezonden persbericht


Persbericht

Medewerkers euroscript Delt mede-opstellers examenvereisten voor EMC Documentum "Specialist" certificering

Eindhoven / Brussel / Luxemburg - - 13 november 2006 - - Een team van 16 inhoudelijk Documentum-deskundigen - Subject Matter Experts (SMEs) op het gebied van Documentum Foundation Classes (DFC) - heeft in Amerika tijdens een intensieve workshop van één week de inhoud van het toekomstige examen Content Management Server Programming (CMSP) van EMC Documentum vastgesteld. Twee medewerkers van EMC Documentum technologypartner euroscript Delt, de Benelux technologie­dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen, waren binnen dit team van deskundigen opgenomen.

"Dat er twee experts uit onze organisatie in dit selecte gezelschap waren vertegenwoordigd, is een duidelijke erkenning van de kennis die binnen euroscript Delt aanwezig is", stelt Hans Zwartjens, directeur van Delt ICT Services. "Meewerken aan een wereldwijd certificatieprogramma voor EMC/Documentum-specialisten is niet alleen een enorme uitdaging maar toont ook aan dat de opgebouwde expertise over Documentum-toepassingen bij Delt ICT Services op een ongekend hoog niveau is."

De SME-teamleden waren geselecteerd op basis van hun kennis en vaardigheden op het gebied van applicatieontwikkeling en werkervaring. Het SME-team was samengesteld uit medewerkers van wereldwijde partners en EMC-deskundigen vanuit Technical Support, Consulting en Opleidingen. Met twee medewerkers was euroscript Delt opvallend sterk vertegenwoordigd. Samen met de andere veertien teamleden ontwikkelden zij examenvragen die de DFC-architectuur, installatie, DFC-interfaces, beveiliging, Business Object Frameworks, Web services, XML-verwerking en het oplossen van problemen behandelen.

Het doel van het EMC-certificeringsprogramma is deskundige, bekwame en productieve partners, klanten en werknemers te creëren. Daarbij wordt uitgegaan van het verhogen van het

niveau van professionalisme van Documentum Content Management vaardigheden in de markt. Een intensief trainingsprogramma, dat wordt afgesloten met een examen, wordt daarvoor nu door EMC opgesteld en dit eerste certificeringsprogramma zal door EMC in december wereldwijd worden gelanceerd. "De certificeringen van diverse Documentum kennisgradaties worden ontwikkeld met erkende deskundigen, zoals uit de euroscript Delt organisatie", aldus Hans Zwartjens, "om ervoor te zorgen dat de examens en de ondersteunende opleidings­programma's aansluiten op de werkelijke vereisten die voor medewerkers relevant zijn. Daardoor zullen Documentum-deskundigen in de nabije toekomst echt herkenbaar zijn en onderscheiden kunnen worden."

Delt ICT Services BV (NL), Postbus 7187, 5605 JD Eindhoven.

Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl

euroscript Delt Belgium BVBA (B), Avenue Jules Bordetlaan 166, B-1140 Brussel.

Tel.: +32 26422510, fax: +32 26422518, www.delt.be

euroscript Delt Luxembourg S.A., 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange. Tel.: +35 231 44 11-328, fax: +35 231 44 11-339, www.euroscript.com

Over Delt ICT Services

Delt ICT Services BV / euroscript Delt Belgium BVBA - onderdeel van de euroscript groep (www.euroscript.com) - is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer. Delt ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. Delt ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux. Als officieel Documentum partner levert Delt tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerder-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. Delt ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is Delt vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan Delt zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van Delt ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.