NOVA

13-11-2006

André Rouvoet en Alexander Pechtold
Tot 22 november zendt Nederland Kiest uit vanuit studio Dudok in Den Haag waar steeds twee politici aan de tand gevoeld zullen worden over uiteenlopende thema's.

PvdA in de problemen
Na de kiezers laten nu ook zijn partijgenoten Wouter Bos in de steek. Negen dagen voor de verkiezingen is de vraag: is er nog wel sprake van een verkiezingsrace? Als de nu voorspelde walk-over voor Jan Peter Balkenende werkelijkheid wordt, wat betekent dat dan voor de andere partijen? Vanuit Tiburg reageert landelijk voorzitter van de PvdA Michiel van Hulten.

Daarover én over andere actuele verkiezings-thema's debatteren vandaag de lijsttrekker van de ChristenUnie André Rouvoet, en de lijsttrekker van D66 Alexander Pechtold.

Verder 'Ondertussen bij de buren', 'De straat', de visie van Joep Bertrams én de nieuwste Politieke Barometer.

Chatten aan de bar
Ook vanavond kan er na afloop van de uitzending (22.50 uur) weer worden 'gechat aan de bar', met André Rouvoet en Alexander Pechtold. De chat vindt plaats op de gezamenlijke verkiezingsportal van NOVA en de NOS: www.nederlandkiest.nl.

Presentatie: Clairy Polak en Joost Karhof

De vergrijzing: vanavond op NOVAtv.nl
Sinds de PvdA dreigde om mensen met een aanvullend pensioen extra te belasten, wordt er volop gediscussieerd over de vraag of toekomstige generaties nog wel een rustige oude dag tegemoet kunnen zien. Vanaf 21:00 uur een live-debat op NOVAtv.nl.


----------
NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m do: 22.15-22.47
Vrijdag: 22.15-23.00
Zaterdag: 22.12-22.33
Herhaling na middernacht