Gemeente Etten-Leur

Bouwvergunning voor bioscoop is verleend

Bouwvergunning voor bioscoop is verleend

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur hebben bouwvergunning verleend voor de bouw van de bioscoop in de Binnentuin, op de plaats waar het kantoorgedeelte van het gemeentehuis heeft gestaan. Directeur M. van de Laar van Lindekwartier Bouw & Vastgoed te Deurne, waaraan de bouwvergunning is verleend, verwacht dat de aannemer in januari 2007 kan beginnen met de bouwwerkzaamheden. In september/oktober van het volgende jaar kan exploitant Merral Theaters dan de bioscoop in gebruik nemen.

De bioscoop telt straks vier filmzalen: twee van elk 176 stoelen en twee van elk 112 stoelen. Daarnaast komt er een horecagedeelte.

De nieuwe voorziening in het centrum van Etten-Leur wordt een zogeheten service-bioscoop, hetgeen betekent dat bezoekers vanaf hun stoel in de filmzalen versnaperingen kunnen bestellen en ter plekke bezorgd krijgen.

Het College van burgemeester en wethouders heeft eerder dit jaar vrijstelling van het geldende bestemmingsplan verleend om de bouw van de bioscoop planologisch mogelijk te maken.

Tegen de bouwvergunning die thans is verleend, kan bezwaar worden gemaakt, maar dat heeft geen opschortende werking. Daartoe is een aparte procedure via de rechtbank nodig.

20061113\pwm\0285
Week in...week uit
Er is 1 vacature
Gids/plattegrond

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl