MobileTrack GPS & Mobility dienstverlener verhuist naar Zoetermeer


ZOETERMEER, 20061113 -- 13 november 2006 - MobileTrack, gespecialiseerd in GPS & Mobility concepten en diensten is verhuisd. Sinds de start in 2000 was MobileTrack gevestigd in Barendrecht, maar het succes en de groei van de organisatie maakte deze verhuizing noodzakelijk.

De faciliteiten van het nieuwe pand maken het mogelijk om de MobileTrack dienstverlening nog beter uit te voeren. Dit geldt in het bijzonder voor de succesvolle Total Mobile GPS Zorgalarmering dienst en het verder uitbreiden van het White Label Value Added Reseller concept.

Met ingang van 1 november 2006 heeft MobileTrack daarom het moderner kantoorpand betrokken in Zoetermeer. Het nieuwe adres van MobileTrack is:

MobileTrack

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

MobileTrack is een flexibele en ervaren dienstverlener met als focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering en wensen.

Meer informatie over MobileTrack is te vinden op www.mobiletrack.nl

Contact
MobileTrack
T. Band
Telefoon: 079-371687
E-mail: t.band@mobiletrack.nl.

Over MobileTrack
MobileTrack is een belangrijke speler in de GPS en Mobility dienstverlening. Zij levert diensten op het gebied van track & tracing, beveiliging, (senioren) zorg en overige GPS en Mobility gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer verhuur en zorg. Speciaal voor de zorgmarkt zijn er succesvolle totale mobiele alarmering zorgmodules en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl