Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

3e Bewonersavond herinrichting singel Langegeer

De deelgemeente Feijenoord nodigt u uit voor een bewonersavond over de herinrichting van de singel aan de Langegeer. De bijeenkomst is op maandag 13 november a.s., in Zalencentrum Brederode aan de Dalweg 1. De inloop is vanaf 19.00 uur.

Herinrichting singel Langegeer
De plannen voor de herinrichting zijn in 2005 gestart. Er zijn al twee bewonersbijeenkomsten georganiseerd waarbij de bewoners hun reactie op het plan hebben gegeven. De eerste bijeenkomst was in april 2005. Daar is het zogenaamde programma van Eisen gepresenteerd. Daarna is in februari 2006 het voorlopig ontwerp aan de bewoners gepresenteerd. Op hoofdlijnen zijn de meeste bewoners tevreden met de herinrichtingsplannen, maar op het punt van het parkeren is dat niet het geval.

Presentatie definitief plan
In de afgelopen maanden is het singelplan uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Op maandag 13 november wordt dit aan u gepresenteerd. En met u gepraat over een mogelijke oplossing voor het parkeerprobleem. Ook wethouder Lucas Bolsius en portefeuillehouder René Kronenberg zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

Informatie
Voor meer informatie over de bewonersavond kunt u contact opnemen met Okach Bouchtaoui, wijkregisseur Vreewijk, via telefoonnummer (010) 291 60 93.

Bewonersavond in Zalencentrum Brederode. Op maandag 13 november kunt u vanaf 19.00 uur terecht voor vragen en informatie over de herinrichting van de singel Langegeer.