Ingezonden persbericht


VNU Exhibitions Europe en Sanoma Men's Magazines lanceren nieuwe beurs voor motorbranche: MotorNewz

Presentatie van alle nieuwe motor modellen van 2007

VNU Exhibitions Europe en Sanoma Men's Magazines hebben het initiatief genomen voor MotorNewz, een inspirerende NieuwsShow voor de motorbranche in de Jaarbeurshallen in Utrecht. MotorNewz staat op de agenda voor 25 en 26 november 2006, direct na de EICMA in Milaan.

Twee dagen lang zullen de vele geïnteresseerden zich naar hartelust kunnen vergapen aan alle nieuwe motormodellen van 2007. De initiatiefnemers van MotorNewz zijn sedert vele jaren partners in de organisatie van de succesvolle MOTORbeurs Utrecht.

Onlangs werd bekend dat de MotoRai definitief niet doorgaat. Met de lancering van MotorNewz wordt de importeurs en fabrikanten, die grote behoefte hebben om in het najaar het laatste motornieuws aan het publiek te presenteren, een ideaal platform geboden. Cécile van Hattem, beursmanager van MOTORbeurs Utrecht, zal haar ervaring en kennis inzetten om ook van dit nieuwe initiatief een groot succes te maken.

IJzersterke combinatie
De expertise van VNU Exhibitions en het mediabereik van Sanoma Men's Magazines, waaronder MOTOR Magazine en Moto'73, vormen een sterke combinatie die garant staat voor een groots en kwalitatief sterk motorevenement. Diverse importeurs hebben al positief gereageerd op het initiatief dat een extra impuls zal geven aan de gemeenschappelijke promotie van de motor. MotorNewz zal een sfeervol evenement worden, waarbij de nieuwe motoren centraal komen te staan.

.-.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (