Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Themabijeenkomst Schaakles geven in Utrecht - nog enkele plaatsen vrij

Het Servicepunt Randstad organiseert op zaterdag 25 november in Utrecht een themabijeenkomst Schaakles geven. De lezing zal worden gegeven door Cor van Wijgerden, een van de grondleggers van de succesvolle Stappenmethode. Deze bijeenkomst vormt een ideale gelegenheid voor jeugdleiders, leraren, trainers, bestuursleden en ouders om hun kennis op dit terrein te vergroten.

De bijeenkomst vindt plaats in Hogeschool Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht, 13.00-17.00 uur.

De eigen bijdrage bedraagt EUR 5,00 (inclusief twee consumpties tijdens de middag) en kan aan de zaal worden betaald. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Alle deelnemers krijgen na afloop de nodige documentatie mee naar huis. Eventuele vragen of wensen kunt U vooraf doorgeven.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij de servicepuntmedewerker in Randstad: Eddy Sibbing, 020-6841929, e-mail esibbing@schaakbond.nl.
---

bordspeler Hoffmann - kwamen de Bosschenaren met 2-0 achter te staan. al zijn partijen gewonnen had. Op de topscorerslijst delen Harry van Vliet (eerste bord OEW) en Ivo Kok (De Pion) de eerste plaats met 6 uit 6, gevolgd door David Klein, Thijmen Smith en Hugo ten Hertog (eerste bord Moira-Domtoren) met 5½ uit 6. De Combinatie staat verrassend op de tweede plaats. Niet zozeer vanwege de spelers - met het aantrekken van Thijmen Smith is men in de breedte heel sterk geworden - maar nog nooit presteerde de club uit Asten zo goed. Twee sterke concurrenten moesten er zaterdag aan geloven: Op Eigen Wieken en Almelo, beiden nog clubs die op het erepodium kunnen komen. Sipke Ernst is in geslaagd zijn derde grootmeesterresultaat te boeken. Tijdens het Europacup-toernooi in het Oostenrijkse Fügen scoorde hij voor zijn vereniging Al