Gemeente Leeuwarden

Horeca-nacht Leeuwarden met reünie `oude' barkeepers

Bron: Gemeente Leeuwarden (23-11-2006) Op zaterdagavond 25 november a.s. organiseert Netwerk Coltrane - voor ondernemende Leeuwarders - de eerste grote reünie van `oude' Leeuwarder barkeepers en barkeepsters. Gelet op de meer dan dertig aanmeldingen die al binnen zijn belooft de organisatie dat het een bijzondere avond te worden. Legendarische barkeepers als Sjors Frankena (De Gouverneur), Paul Wouters (Spoekepôlle), Vera (café Vera), Joop Annee (Oranje Bierhuis), Eppie van den Berg (De Stee) en Douwe Kiestra (Vat 69) zullen niet ontbreken. Wat gaat er gebeuren? De barkeepers krijgen in Hotel 't Anker een buffet aangeboden waarna het feest kan beginnen. Na het buffet wordt de groep opgesplitst en vertrekken de deelnemers naar de cafés in de buurt van de Eewal waar men nog eenmaal hun kunsten achter de bar kan vertonen.
De deelnemende cafés zijn: 't Anker, Coltrane (voorheen La Spunta), Paddy O'Ryan, Spoekepôlle, De Toeter (voorheen De Gouverneur), De Twin (voorheen De Paladijn), Tim's café (voorheen De Kannekijker), De Vier Jaargetijden, De Kleine Wereld en het Oranje Bierhuis. In De Kleine Wereld en Coltrane zullen dj's optreden.

Iedereen is welkom bij dit horecafeest. Oude gasten kunnen hun barkeeper weer eens ontmoeten! In een gezellige ambiance waar ieder bedrijf zijn eigen invulling aan geeft worden de `oude' en nieuwe gasten deze avond vanaf 21.00 uur weer eens ouderwets bediend.

Barkeepers die nog mee willen doen kunnen mailen naar Marius Sterk mariussterk@gmail.com Op de site www.liwwadders.nl wordt kort voor het evenement bekendgemaakt welke barkeeper in welk café te vinden is.