Ingezonden persbericht


persbericht

Sinterklaas op afrikaans avontuur in safaripark beekse bergen

Zwarte Piet speelt voor ranger tijdens tocht per safaribus

Hilvarenbeek, woensdag 15 november 2006 - Sinterklaas trakteert zichzelf, ter ere van zijn verjaardag, dit jaar op een spannend Afrikaans avontuur. De Goedheiligman komt samen met zijn Zwarte Pieten op zondag 26 november naar Safaripark Beekse Bergen. Tijdens deze dag kunnen bezoekers mee op Pietensafari waarbij Zwarte Piet in de safaribus de rol van ranger op zich neemt. Voor de jongste parkbezoekers is er deze dag een leuke decemberverrassing.

Op zondag 26 november brengt Sinterklaas een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Daar zal hij om 14.00 uur samen met zijn Pietermannen per safariboot aankomen bij de kade vlakbij de ingang van het park. In het Safarirestaurant zal de Goedheiligman voorlezen uit het Grote Boek. Gedurende de middag kunnen kinderen meezingen met Sinterklaasliedjes. Natuurlijk zorgen de Zwarte Pieten voor allerlei lekkernijen. Als extra verrassing is er voor de jonge bezoekers een leuk cadeautje.

Pietensafari

Naast alle gezelligheid in het Safarirestaurant krijgen de liefhebbers van spanning en snoepgoed vanaf 15.00 uur de mogelijkheid om mee te gaan op Pietensafari. Onder begeleiding van de Wegwijspieten worden bezoekers rondgeleid in de Safaribus. Op hun eigen melige en stuntelige manier maken ze de parkbezoekers wegwijs op de Afrikaanse savannes. Meer informatie over het Afrikaanse wildlife park is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---