Ingezonden persbericht


In Buitenhof: Het CDA aan zet

zondag 26 november 2006 12:10 Ned 1

maandag 27 november 2006 09:57 Ned 2 (Herhaling)

Als grootste partij neemt het CDA het voortouw in de formatie. De partij zal door de verkiezingsuitslag een nieuwe weg moeten bewandelen om een regering te kunnen vormen. Aan tafel zitten CDA- prominenten oud-minister van Financiën Onno Ruding en de voorzitter van de HBO- raad Doekle Terpstra. Verder een gesprek met bert Koenders over de NAVO top in Riga en een nieuwe rubriek: "mijn idee", met deze week Esther Ouwehand, de nummer twee van de Partij voor de Dieren.
* Het CDA aan zet.
Als grootste partij neemt het CDA het voortouw in de formatie. De partij zal door de verkiezingsuitslag een nieuwe weg moeten bewandelen om een regering te kunnen vormen. Aan tafel zitten CDA- prominenten oud-minister van Financiën Onno Ruding en de voorzitter van de HBO- raad Doekle Terpstra.


* De NAVO in Afghanistan
PvdA-kamerlid Bert Koenders spreekt aanstaande dinsdag de regeringsleiders en staatshoofden toe op de top in Riga. Koenders is onlangs benoemd tot voorzitter van de NAVO-assemblee. In Buitenhof ontvouwt hij de plannen die hij aan Bush en Blair zal presenteren.


* Mijn idee!... met de nummer twee van de Partij voor de Dieren Esther Ouwehand.