Optreden Beauty and the Beast op Haagsch Debutantenbal

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 25 november 2006

OPTREDEN BEAUTY AND THE BEAST OP HAAGSCH DEBUTANTENBAL

Belle en het Beest, Chantal Janzen en Stanley Burleson, debuteerden vanavond exclusief tijdens het Haagsch Debutantenbal in het Kurhaus Scheveningen. Met meer dan honderd debutanten hebben zij op het nummer 'Meisje en het Beest' uit de succesvolle Joop van den Ende Theaterproducties musical Beauty and the Beast een dans opgevoerd. Het nummer werd gezongen door Casey Francisco, die in de Musical van het Jaar 2006 de rol van Mevrouw Pot vertolkt.

Het Haagsch Debutantenbal wordt jaarlijks georganiseerd door Otto en Hanneke Stoelinga en is van oudsher opgezet om de jeugd uit betere kringen te introduceren in de wereld van de volwassenen. Het is een mogelijkheid voor jongeren in de leeftijd van 17 tot 20 jaar, met gevoel voor stijl en traditie, om zich deze avond als debutant te presenteren.

Onder de genodigden van het Haagsch Debutantenbal bevonden zich onder anderen Cadetten van de Koninklijke Militaire Academie en Adelborsten van het Koninklijke Instituut voor de Marine. Daarnaast bezochten vele hoogwaardigheidsbekleders uit regeringskringen, ambassadeurs, politici en hoge functionarissen uit de krijgsmacht het bal.

Naast een optreden van 'Belle' en 'het Beest' werden er tijdens het Haagsch Debutantenbal optredens verzorgd door het Zuidhollands Symfonie Orkest en de Nederlandse Kampioenen Classis Showdance en Latin American Dance. De 19)