Zondag openstelling Keuken & Badkamer Collectief Hilversum


HILVERSUM, 20061120 -- Zondag 26 november 2006 zijn drie van de keuken- en badkamerspeciaalzaken van het Havenkwartier Hilversum geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De drie speciaalzaken, vertegenwoordigd in het samenwerkingsverband Keuken & Badkamer Collectief, geven het publiek volgens nog immer vaste traditie de gelegenheid om zich in alle rust te oriënteren op het vinden van een nieuwe badkamer of keuken. Dat wordt extra gemakkelijk gemaakt doordat de speciaalzaken op loopafstand van elkaar zijn gelegen.

Het Keuken- en Badkamer Collectief biedt niet alleen een kijk op keukens en badkamers maar ook op inbouwapparatuur. Door dit gevarieerde en uitgebreide assortiment in elke stijl en prijsklasse is de kans van slagen groot. Uiteraard staat men klaar om u uitgebreid en vrijblijvend van advies te dienen. Het Havenkwartier (gelegen `achter' De Gamma aan de buitenring van Hilversum tegenover het Corversbos) is goed bereikbaar en parkeren is er gratis.

De deelnemende zaken zijn: ASWA Interatio (keukens en inbouwapparatuur), W-Interstyle Grando (keukens, inbouwapparatuur, sanitair & tegels) en het Goois Keukencentrum (keukens en inbouwapparatuur). Een bescheiden advertentiecampagne met het thema ZO'NDAG vraagt in de regionale kranten aandacht voor de openstelling.





Keuken & Badkamer Collectief