Politie Flevoland

Overval op bank

Getuigen gezocht

Dronten, 26-11-2006 o De politie is op dit moment bezig met het onderzoek naar een overval op een bank, vrijdagmiddag aan De Rede in Dronten. Een man, gekleed in een zwarte driekwart jas, spijkerbroek en een integraal, kleurige helm op, drong aan het begin van de middag de bank binnen en eiste geld. Daarna verdween de overvaller lopend richting het Galjoen.

De politie wil in dit stadium nog niet bekend maken of er een wapen in het spel was en of er geld buitgemaakt is. Dit heeft onder meer te maken met het horen van getuigen en de fase van het onderzoek, dat in volle gang is.

De politie startte direct na de overval met het onderzoek, maar heeft op dit moment de verdachte nog niet kunnen aanhouden. Getuigen die rond de tijd iets gezien hebben, of die op dat moment aan het pinnen waren, of in de buurt verbleven, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar de recherche. Langskomen op het politiebureau aan de Gangboord 62 in Dronten, kan ook. Anoniem kunnen tips worden doorgegeven op 0800-7060. (Meld Misdaad Anoniem)