Dierentuinbezoek dit jaar populaire invulling nieuwjaarsdag

Rvs


Dierentuinbezoek dit jaar populaire invulling nieuwjaarsdag

Ede, 2 januari 2007 - De dierentuinen zijn op 1 januari massaal bezocht. Bijna 100.000 bezoekers profiteerden van de dierentuinactie van financiële dienstverlener RVS. Net als vorig jaar bood RVS alle Nederlanders de mogelijkheid om het nieuwe jaar ontspannen en educatief te starten met een gratis bezoek aan een dierentuin. De actie was georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD).

RVS nodigde afgelopen december via advertenties heel Nederland uit voor een gratis dagje dierentuin. Via de website www.gratisnaardedierentuin.nl konden belangstellenden kaarten reserveren. Na aanmelding ontving men een digitaal ticket dat toegang gaf tot één van de dertien deelnemende NVD-dierentuinen.

De actie was een groot succes: er was meteen een enorme run op de vrijkaarten, in het eerste half uur waren er ruim 40.000 kaarten gereserveerd. RVS heeft de actie georganiseerd omdat gezinnen een belangrijke doelgroep vormen. Afgelopen oktober kondigde de organisatie aan fors te willen groeien en zette dit kracht bij met een onderscheidende reclamecampagne en vernieuwd logo. Met deze actie wil RVS zijn naamsbekendheid verder vergroten en de relatie met klanten nog meer versterken.

RVS is één van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met 950 eigen adviseurs in loondienst. RVS geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis en richt zich op pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring en bedient 1,4 miljoen particuliere klanten. RVS is onderdeel van de ING Groep waardoor RVS haar klanten een optimale kwaliteit van producten en dienstverlening kan bieden.

RVS organiseert deze actie in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) en ondersteunt hiermee deze vereniging. De NVD dierentuinen behoren tot de modernste dierentuinen ter wereld. In veel gevallen lopen ze voorop. De NVD zet zich al meer dan 40 jaar in voor samenwerking op het gebied van dierenwelzijn, educatie en natuurbehoud.