Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nederland gokt op mogelijke gebeurtenissen 2007

Geen Elfstedentocht, wel terugkeer Van Nistelrooij en Tien van de buis

2 januari 2007 -Nederlanders gokken dat er geen Elfstedentocht in 2007 zal plaatsvinden (Ja 33 %, Nee 67 %), wel geloven ze heilig in een terugkeer van Ruud van Nistelrooij in het Nederlands Elftal (Ja 97 %, Nee 3 %). Dit blijkt uit cijfers van het online wedkantoor Unibet. Op de website www.unibet.net staan diverse weddenschappen over mogelijke gebeurtenissen in het jaar 2007.

Op basis van cijfers van al geplaatste weddenschappen geeft gokkend Nederland aan niet te verwachten dat tv-zender Tien nog uitzendt op 31 december 2007 (Ja 38 %, Nee 62 %). Over een scheiding tussen Katja Schuurman en Thijs Römer is men wat verdeeld (Ja 49 %, Nee 51 %). Duidelijk is wel dat niemand zijn geld inzet op een comeback van Ayaan Hirsi Ali in de Nederlandse politiek (Ja 0%, Nee 100%).

Huwelijk Wendy en Chris
Wie correct gokt op een huwelijk tussen Wendy van Dijk en Chris Zegers in 2007 ontvangt 5 keer de inzet. Dit blijkt uit de noteringen van Unibet. Nederlands succes op het Eurovisie Songfestival levert 50 keer de inzet op en een Nederlandse Miss Universe is zelfs goed voor 75 keer de inzet. Volgens Ruud Verdellen, Marketing Manager Nederland, staan er voor dit jaar weer zeer gevarieerde weddenschappen op de agenda. "Mensen kunnen via onze website niet alleen wedden op sportwedstrijden, maar ook op allerlei onderwerpen en thema's die leven in de samenleving. Op deze manier kunnen mensen een leuk extraatje winnen."


Noot voor de redactie,