Ingezonden persbericht



1 december 2006

Persbericht

Dans- en theatertrainingen voor christenen in De Betteld

Tijdens het Theaterweekend dat van 5 tot en met 7 januari op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld plaatsvindt, krijgen deelnemers les van ervaren docentes in theater en dans die speciaal is gericht op het dienen van God. Door de vaak vele aanmeldingen vindt eenzelfde theaterweekend plaats van 2 februari tot 4 februari.

Deelnemers krijgen les in jazz, aanbiddingsdans voor beginners en gevorderden, streetdance, drama voor beginners en gevorderden, vlaggen, theaterbelichting en clowning. De lessen en het programma zijn afgestemd om op een creatieve manier God te aanbidden en te evangeliseren met drama.

De organisator van de twee theaterweekenden is Carla Veldhuis. Zij is zelf door een theaterproductie tot geloof gekomen. Als docent heeft ze 5 jaar leiding gegeven aan de drama-afdeling van de school voor evangelisatie 'Vorming & Actie. Met stukken als Frame en Regalia trad ze op in binnen- en buitenland. Onlangs toerde ze met haar gezelschap door het land met danstheater 'Waardeloos?'. Momenteel is ze bezig met een nieuwe theaterproductie 'Springstof'. Uiteraard zal ze ook op deze weekenden les geven.

De Theaterweekenden zijn bedoeld voor jonge mensen van 16-45 jaar die serieus aan de slag willen met dans en drama. Meer informatie hierover kan worden gevonden op www.theaterweekend.nl. Opgeven voor het weekend kan op de internetsite van De Betteld, www.betteld.nl. Einde persbericht