Gemeente Leiden

kerstboomfeest in Leiden

Met een kerstboom naar Euro Disney

Vrijdag 5 januari, vanaf 19.00 uur, wordt in de Groenoordhallen (Willem de Zwijgerlaan 2) het kerstboomfeest gehouden. Leidse kinderen die kerstbomen ingeleverd hebben bij de verschillende inzamelpunten in de stad zijn hiervoor uitgenodigd. Tijdens het feest kunnen mooie prijzen gewonnen worden met de lootjes die de kinderen voor de ingeleverde kerstbomen hebben gekregen. Als hoofdprijs wordt dit jaar een weekendje Euro Disney verloot.

Naast prachtige sportieve prijzen zoals zwemabonnementen en skeelers, wordt een superhoofdprijs verloot: een weekend Euro Disney! Iedereen die naar het swingende kerstboomfeest komt èn de verzamelde kerstboomlootjes inlevert, maakt kans op de prachtige prijzen. Bovendien krijgt iedereen die komt een leuk presentje.

Kerstbomen kunnen nog tot en met vrijdag 5 januari ingeleverd worden bij de volgende inleverpunten:

. Kinderboerderij de Merenwijk (Parkzicht 100)
. Dienst Milieu en Beheer, Admiraal Banckertweg15
. Speeltuin Nachtegaallaan
. Wijkonderkomen Vogelvlucht (Boshuizerlaan 5) . Speeltuin Anjelierstraat
. Speeltuin Ten Katestraat 10a
. Wijkonderkomen Boerderij de Slaag (Lage Morsweg 102) . Stevenspark
. Wijkonderkomen Oude Herengracht 2
. Parkeerterrein Garenmarkt

Het kerstboomfeest vindt plaats op vrijdag 5 januari in de Groenoordhallen om 19.00 uur. De prijzen kunnen alleen worden afgehaald tijdens het kerstboomfeest!

Uitnodiging voor de pers:
U wordt van harte uitgenodigd om bij het kerstboomfeest aanwezig te zijn. Het feest vindt plaats in de Groenoordhallen (Willem de Zwijgerlaan 2) en begint om 19.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jan Jansen, Bureau Communicatie gemeente Leiden, tel.(071)516 77 62.

---- --