Ingezonden persbericht


Laren, 3 januari 2007

Van duin op zijn best in 'de andrÉ van duin show'

Nederlands grootste komiek André van Duin is terug op Tien met de beste liedjes, de leukste sketches en de meest hilarische momenten uit de theatervoorstellingen André van Duin Jubileumshow en de Nieuwe André van Duin Theatershow! Zijn grote schare fans kan vanaf 5 januari iedere vrijdag om 20.30 uur genieten van 'De André van Duin Show', met nieuwe, leuke theatermomenten. Tien heeft zijn constant uitverkochte theatervoorstellingen live geregistreerd en zendt de mooiste momenten daarvan uit in zes programma's van een uur. Met medewerking van Joke Bruijs, Ron Brandsteder en het live-orkest onder leiding van Kino Haitsma

De laatste twee theatervoorstellingen van Van Duin werden niet alleen door het publiek beloond met staande ovaties, ook de pers was lovend: "Van Duin is geestiger dan ooit" (Algemeen Dagblad) "Dit is André van Duin op zijn best, met stevig tegenspel van Bruijs en Brandsteder" (NRC) "Van Duin beheerst het detail perfect" (Parool)

De André van Duin Show, vanaf 5 januari iedere vrijdag om 20.30 uur op Tien!

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.
---