Gemeente Vlaardingen


Bestrating Buizengat tijdelijk aangepast
05 januari 2007

Vanwege de bouw aan de Havenstraat moeten er heipalen worden aangevoerd naar de bouwlocatie. Omdat er in de Havenstraat éénrichtingsverkeer geldt, worden de palen via de Delftseveerweg, Delftseveer, Kortedijk en een stukje Havenstraat aangevoerd. In de bochten van dit traject wordt de bestrating daarvoor vanaf maandag 8 januari aangepast voor zwaar verkeer. Ook worden er enkele lichtmasten tijdelijk verplaatst. Tijdens de werkzaamheden blijft de rijbaan grotendeels beschikbaar. Het duurt ongeveer één week.

Omwonenden worden minimaal veertien dagen voordat de heipalen daadwerkelijk worden aagevoerd door de bouwer geïnformeerd. Ook gaat vanaf dat moment het eerder aangekondigde parkeerverbod in. De borden waarop dit staat aangegeven, worden kort voor het tijdstip van aanvoer van de heipalen geplaatst. Dit is ook de ingangsdatum van het parkeerverbod.

Wilt u op dit moment meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de directievoerder van de afdeling Openbare Werken dhr. J. Flohil, telefoon: (010) 2484317.