Politie Midden- en West Brabant

Persberichten vrijdag 5 januari

BERGEN OP ZOOM, 5 januari 2007

Man mishandeld door collega

HOEVEN: Een 40-jarige man uit Apeldoorn was op donderdag even na 01.00 uur in een horecagelegenheid aan de Hofstraat met een aantal collegas. Eén van hen had gedronken en ging een confrontatie aan met de man uit Apeldoorn. Hierbij sloeg de collega hem in het gezicht, waardoor hij ten val kwam. Ook probeerde hij hem te slaan met behulp van een stoel. Een bekende kwam tussen beiden. De politie heeft aangifte opgenomen van het slachtoffer en stelt een onderzoek in. Het slachtoffer hield aan de mishandeling meerdere kneuzingen in het gelaat over.

Snelheidscontroles

OUDENBOSCH: De politie hield op donderdag een snelheidscontrole aan de Molenstraat. Tussen 14.20 uur en 16.20 uur zijn 1012 voertuigen gecontroleerd. Hiervan waren er 53 in overtreding. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/u. De maximum snelheid bedraagt hier 50 km/u. Reden voor de controle is o.a. dat fietsers op een kleine fietsstrook op de rijbaan rijden. Snelheidsovertredingen brengen gevaar voor fietsers met zich mee.

OUD GASTEL: Ook op donderdag hield de politie een snelheidscontrole aan de Kralen. Tussen 11.05 uur en 13.40 uur zijn 1013 passanten gecontroleerd. Hiervan waren er 43 in overtreding.

Inbraak in cafetaria

OSSENDRECHT: Onbekenden hebben vrijdagochtend tussen 02.40 uur en 08.45 uur ingebroken bij een cafetaria aan het Hondseind. Ze braken een buitendeur open met behulp van de Bulgaarse methode. Ook binnen zijn vernielingen aangericht. De buit bestond uit een geldbedrag. De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde en stelt een sporenonderzoek in.

Auteur: Inge Rijgersberg