Arriva


Nachtbrakers bij Arriva

Vanaf vrijdag 5 januari kunnen mensen uit de Drechtsteden met Arriva uitgaan in Rotterdam of Dordrecht. In de nachten van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag rijdt Arriva twee nachtritten. Deze busritten worden gereden met toezichthouders op de bus. Kortom, u bent als reiziger in vertrouwde handen bij Arriva.

Lijn 891 rijdt van Rotterdam Centraal via het centrum en sportdorp (stadionweg), naar Papendrecht centrum en Sliedrecht Thorbeckelaan.

Lijn 892 rijdt van Rotterdam Centraal, via het centrum en sportdorp (stadionweg), via de A16 naar Hendrik-Ido-Ambacht en verder via Volgerlanden, Zwijndrecht, Dordrecht Spuiboulevard en de wijk Krispijn, naar het eindpunt Slangenburg in Sterrenburg.

Beide lijnen rijden op vrijdagnacht 3 ritten tussen 2 en 4 en zaterdag nog een rit om 5 uur. De bussen vertrekken van Rotterdam Centraal, waar ze eerst wachten op de trein uit Amsterdam en Den Haag.

Lijn 892 rijdt ook in tegengestelde richting, dus naar Rotterdam (maar dan niet via Hendrik-Ido-Ambacht). Hierdoor biedt deze lijn ook aansluiting op de nachttreinen naar Den Haag en Amsterdam van 2, 3, 4 en zaterdagnacht ook 5 uur. Tot kort na middernacht kan men nog met de reguliere buslijnen in Rotterdam komen.

Een enkele reis met de nachtbus van of naar Rotterdam kost 5,-. Binnen Dordrecht betaalt de klant slechts 2,- voor een enkele reis.