Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Eerbeek - Verdachte mishandeling aangehouden              |
De politie heeft op donderdag (04/01) een 14-jarige jongen uit Eerbeek aangehouden op verdenking van mishandeling van een 17-jarige jongeman uit Loenen begin vorige maand. De verdachte heeft een verklaring afgelegd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De verdachte zou betrokken zijn geweest bij een incident dat op 1 december j.l. op de Stuijvenburchstraat plaatsvond. Hierbij werd het slachtoffer belaagd door een groepje jongeren en is hij hard tegen zijn hoofd en borst geslagen. Het slachtoffer heeft daarvan aangifte gedaan. Uit het politieonderzoek dat volgde kwam de 14-jarige inwoner uit Eerbeek als verdachte naar voren. Na zijn aanhouding is hij verhoord en heeft hij een verklaring afgelegd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Wilp (Gld.) - Auto na aanrijding in sloot                 |
Een 31-jarige automobilist uit Lochem is op donderdag (04/01) met zijn auto gedeeltelijk in de sloot beland, nadat hij op de Holthoevensestraat in botsing was gekomen met een 27-jarige automobilist uit Wilp. Er raakte niemand gewond. Beide auto's zijn afgesleept.

De melding van het incident kwam omstreeks 09.50 uur bij de politie binnen. Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder uit Lochem vanaf een uitrit de Holthoevensestraat opreed. Hierbij verleende hij de naderende bestuurder uit Wilp geen voorrang en een aanrijding was het gevolg. Beide auto's schoven over de weg en de auto van Lochemer kwam uiteindelijk half in een sloot terecht. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Beide auto's raakten zodanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept.

|     |Gorssel - Auto na aanrijding in tuin                      |
Een 18-jarige automobiliste uit Epse is op donderdag (04/01) met haar auto in een tuin beland, nadat ze op de kruising Lijnbaan/Wiltinkhof in botsing was gekomen met een 55-jarige automobilist uit Zutphen. Beide auto's zijn afgesleept.

Bij de politie kwam de melding van het incident rond 18.50 uur binnen. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de automobiliste uit Epse op de Lijnbaan richting Smitskamp reed. De automobilist uit Zutphen reed op de Wiltinkhof. Op de kruising Lijnbaan/Wiltinkhof verleende de vrouw uit Epse geen voorrang aan de Zutphenaar en een aanrijding tussen beiden was het gevolg. De vrouw uit Epse schampte vervolgens net langs een boom, reed door een houten hek en beplanting om uiteindelijk in een tuin vlak voor een woning tot stilstand te komen. Beide auto's raakten zodanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept.

Einde berichten

Anton de Ronde voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl telefoon 055 - 5486052

---- --