Ingezonden persbericht


Programma Club Bazart januari 2007

PROGRAMMA CLUBBAZART JANUARI 2007 - UITGEBREID

Vrijdag 5 januari / 22:00 / 2 euro
TEKNOCAFE invites ALIENS ON ACID
Dat Aliens On Acid - het bekendste teknoforum van NL - meer biedt dan nulletjes en enen, bewijst onderhavig feessie. Sjawel, mannen van vleesch en bloedt in da house. Met DTHY (AoA TEAM), Ohwhen (ZMK), Pornologic (KS), Diex & Chris (AA). VJ's, lasers, the works.

Zaterdag 6 januari / 23.00 / 6 euro
PSYTECH presents PSY-KICK-OFF 2007
Bekijk het nieuwe jaar van de binnenkant. Op deze psychedelische kickoff party gaat het via uplifting progressive psytrance naar full-on trance. Met andere woorden: het wordt weer flink spacen. Met: Xebeche (Cosmic Combination), E.T. Mindfood (PsyTech), Bor (Cosmic Combination), Paul B (3rd BIT & Trishula Records), VK Jorick en ultranieuwe moving deco door Wacko Deco & G.D.L.T.

Vrijdag 12 januari / 20.00 / gratis
READY TO PLAY
Te gek man, jonge talentvolle bands op het podium. Een dik dozijn bands laat zien speelklaar te zijn. Wie zijn de krenten in de pap en wie mag nog even terug in de oefenruimte? Een verrassend en vermakelijk spektakel.

Zaterdag 13 januari / 22:00 / 5 euro
RADIO TONKA PARTY
Radio Tonka, radiozender voor obscure toffigheid, geeft af en toe een feestje. Op het feestje draaien dj's leuke platen en ook spelen er allerlei bandjes. Welke vreemde eenden deze keer in de bijt kwakken, leest u op de website.

Donderdag 18 januari / 21:00 / 5 euro
BAZUP!
Live: Jerryb
Haagse hip hop opgelet: het vloeit en batst weer in Bazart. Klx&Mau hosten die shit met rauwe, echte, eigenzinnige hip hop. Jerryb dropt het live. Over sfeervolle, lome beats neemt hij je mee naar een grimmige wereld. Ook een gangster twijfelt soms, blijkt. Hou de site in de gaten voor meer en kom als je van hip hop houdt.

Vrijdag 19 januari / 21:00 / 3 euro
GINGER & MICK
Twee Haagse poprockbands van het veelbelovende soort. Strak, energiek en inyourface. Fris ook. Op zich leuk om dat soort bands op het Malieveld te zien. Of je haakt iets eerder in natuurlijk.

Zaterdag 20 januari / 23:00 / 5 euro
DIRTY AGGA
Grime en dubstep mensen, heel tof. Men neme een obscuur bastaardkind van een schimmige affaire tussen UK Garage en hip hop en laat het meteen maar gruwelijk gangbangen door een horde hitsige mc's. Is goed weet je, is goed. Vreemdfunkige 2step breakbeats en een volgespitte mic. Hondsbrutale nieuwe shit. Met: mc's FooF, Hdd, Chris, Bidi & Krishen. Dj''s Charly White, Wezel, Tech-Matix, Geazah, Obscuriosa & Gallus.

Donderdag 25 januari/ 21:00 - 02:00 / 5 euro
ROOKVRIJ SWINGEN
Het fenomeen is terug mensen. Rookloos loos op dikke disco, stuwende funk en hitsige soul. Met dj's Put On Your Dancing Shoes en Soulmate. (rokers eerste rang op binnenbalkon).

Vrijdag 26 januari / 21:00 / 4 euro
METALCORE MAYHEM
Met MINDSCAN, RETURN TO REASON en DISCONSOLATE
Mindscan uit Rotterdam is ritmisch strak als een motherfucker. Drie strotten (m/m/v) gooien het eruit in grunts, clean en geschreeuwde vocalen. Vette band. Ook vet: Return to Reason uit Amsterdam. Grensvlak hardcore/emo. Disconsolate ragt nog wat extra kolen op het vuur. De mannen gooien hoge ogen met hun oldschool death metal. Birkhoffblast.nl: 'One of the best I've heard this year'.

Zaterdag 27 januari / 23:00 / 7 euro
REAKTOR
Drum. Bass ook. De homies van Reaktor droppen het genadeloos in de mix. DNB van de bovenste plank you all. Check site t.z.t voor line-up.

Hedde Meima
Publiciteit Bazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
t: +31 (0) 70-3239652 / m:+31 (0) 642209809
f: +31 (0) 70-3230781
e: publiciteit@bazart.nl
http://www.bazart.nl

---- --