Ingezonden persbericht


Gratis gesprekken via Skype wereldwijd, zonder computer, de TOPCOM Webt@lker 5000 with Skype maakt het waar

Heverlee, 5 januari 05, 2007 - Als antwoord op de wereldwijde spectaculaire groei van telefoongesprekken via het Internet, kondigt TOPCOM vandaag een Skype Certified? bedrade Internettelefoon met ingebouwde Skype(TM) software aan, die zelfs zonder computer gebruikt kan worden. Met hun steeds innovatieve en betaalbare producten zoals de Butler 4872, lanceert TOPCOM nu het volgende baanbrekende toestel: de Webt@lker 5000 with Skype.

De Webt@lker 5000 with Skype is een bedrade Internettelefoon die het mogelijk maakt om te bellen en gebeld te worden met Skype via een breedband internetverbinding zonder verbinding te moeten maken met de computer. Dankzij hun samenwerking met Skype, de wereldwijd gevestigde waarde in Internet communicatie, werd de Skype software voorge?nstalleerd op de TOPCOM Webt@lker 5000 zodat hij direct gebruikt kan worden om vrienden, familie en collega's wereldwijd te bellen.

Als nieuwe gebruiker kan je de Webt@lker 5000 with Skype gebruiken om je gemakkelijk bij Skype te registreren voor een nieuw account. Deze zeer gebruiksvriendelijke internettelefoon wordt ook verbonden met een speciale server die de Skype software op de telefoon up-to-date houdt via automatische updates, zodat de software compatibel blijft met de pc-software versies.

De Webt@lker 5000 with Skype verbind je rechtstreeks met je Internet router, zodat je meteen premium SkypeIn? and SkypeOut? gesprekken kan voeren, net als gratis bellen met andere Skype-gebruikers zonder je computer in gang te moeten zetten. Enkele ingebouwde eigenschappen zijn de gespreksgeschiedenis en de ingebouwde voicemail.

Voor bestaande Skype gebruikers zal de Webt@lker 5000 with Skype alle contactlijsten importeren, zodat deze zichtbaar zijn op het grote 2.4" (ongeveer 6 cm) TFT scherm met een resolutie van 320 bij 240 pixels. The internettelefoon kan in 14 verschillende talen ingesteld worden.

Net als Skype gebruiken op de computer, is de voorge?nstalleerde Skype software op de Webt@lker 5000 geen vervanging van de traditionele telefoonservice. Het noodnummer moet gevormd worden via alternatieve methoden.

De Webt@lker 5000 with Skype zal vanaf maart in de winkels verkrijgbaar zijn en zal 169,00 EUR kosten.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TOPCOM
TOPCOM gesticht in 1991, is een vooraanstaande producent van draadloze DECT toestellen, VoIP hardware, Wireless Lan producten, Walkie-talkies, Breedband oplossingen en Lifecare producten. TOPCOM heeft als missie om elegante, innovatieve, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijke oplossingen aan bedrijven en consumenten aan te bieden. Deze producten zijn verkrijgbaar via de meeste retailers, cataloog verkopers, webwinkels en operatoren in heel Europa. De TOPCOM groep heeft 9 dochterondernemingen in Europa en Azi?. Meer informatie op: www.topcom.net

Voor meer informatie over TOPCOM en zijn producten, kunt u contact opnemen met: Martine Wienen - e-mail: martine.wienen@topcom.be - Tel.: +32 (0) 16 398 920 Stijn Michiels - e-mail: stijn.michiels@topcom.be - Tel.: +32 (0) 16 398 920

Voor meer informatie, fotomateriaal of testexemplaren kunt u contact opnemen Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Ilona de Bok - e-mail: ilonadb@lewispr.com - Tel.: 040 235 46 00

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com