Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Aanrijding door mogelijke onwelwording

Zelhem, 05-01-2007 o Een 48-jarige automobilist uit Mariënvelde is op woensdag (03/01) gewond geraakt nadat hij op de Halseweg in botsing was gekomen met twee tegenliggers (een 47-jarige automobilist uit Varsseveld en een 24-jarige automobilist uit Zelhem). De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Twee autos raakten total loss en moesten worden afgesleept.

De politie kreeg omstreeks 21.20 uur een melding dat er op bovengenoemde locatie een aanrijding had plaatsgevonden waarbij drie autos betrokken waren. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij de 48-jarige automobilist in zijn auto aan; de twee andere betrokkenen hadden inmiddels hun auto verlaten. De man is met hoofd- en buikletsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De 47-jarige automobilist kwam met de schrik vrij; de 24-jarige bestuurder is zelf voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder uit Mariënvelde op de Halseweg reed en uit de richting van Halle Varsseveld kwam. De bestuurder uit Varsseveld reed voor de bestuurder uit Zelhem in de richting van Halle. De eerstgenoemde bestuurder is waarschijnlijk onwel geraakt en met zijn auto gaan slingeren. Vervolgens ontstond een botsing met de twee hem tegemoetkomende autos. Uiteindelijk is hij tegen een boom tot stilstand gekomen. Twee van de drie autos raakten total loss en moesten worden afgesleept; een derde auto liep lichte schade op.