AgroLingua wordt AgroLingua B.V


PANNINGEN, 20070205 -- Jos van Kleef heeft afgelopen vrijdag 5 januari 2007 met Fancom B.V. overeenstemming bereikt over de overname van de geregistreerde vertaal- en tolkservice AgroLingua door middel van een Management Buy Out.

Jos van Kleef: "AgroLingua was voor Fancom geen kernactiviteit, door zelfstandig door te gaan kunnen we nog beter inspelen op de toenemende vraag naar branchegerichte vertalingen. Die behoefte komt voort uit de verdergaande schaalvergroting en internationalisering van de Agro & Food business".

AgroLingua B.V. heeft jarenlange ervaring en opgebouwde kennis in huis. De klantenkring bestaat uit gerenommeerde bedrijven en organisaties.

Jos van Kleef: "AgroLingua is een vakspecialistisch vertaalbureau voor internationaal opererende bedrijven in de Agro & Food business. Het kernteam bestaat uit Vera Dings, Sue op het Veld en Teresa Ramos Gúllon: ervaren vaktechnische taalspecialisten. De gemaakte afspraken met Fancom, wereldwijd marktleider, voor de toekomst onderstrepen het vertrouwen in en de kwaliteit van onze dienstverlening."

AgroLingua B.V. is gevestigd te Panningen, Zuid-Oost Nederland.